Digitális Comenius Summit nemzetközi konferencia

Időpont: 
2021. dec. 03. - 08:00 - 18:00

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. részeként működő Digitális Comenius Központ a Digitális Comenius Műhely és a Digitális Gyermekvédelmi Stratégia bemutatására nemzetközi konferenciát szervez a V4 országok szakmai közönsége számára Digitális Comenius Summit címmel.

A konferencia fókuszában a Digitális Comenius Műhely bemutatása, ezen belül az éves nemzetközi Digitális Comenius Jelentés, valamint a pandémia által kialakult közoktatásban tapasztalható változásokhoz való alkalmazkodás lehetőségei szerepelnek.

A konferencia alkalmat ad a digitalizáció oktatási lehetőségeinek megismertetésére a jövő nemzedékét tanító, nevelő szakemberekkel úgy, hogy közben a nemzeti hagyományokat, identitásukat is megőrizzük. Mindazokat az értékeket, amelyekkel hazánk és a régió rendelkezik, ismerjék, ápolják és át tudják adni a következő generáció számára, miközben a nemzetközi kapcsolatok, lehetőségek is előtérbe kerülnek, illetve a gyermekvédelem és digitális oktatás jelenkori kihívásainak átgondolására, megvitatására és a 21. századi oktatási trendek megismerésére is lehetőség nyílik.

Az esemény online kerül megrendezésre, élő közvetítéssel Sárospatakról.

A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát itt jelezze 2021. december 2-ig!
Regisztráció

Szeretettel várjuk rendezvényünkön!

Digitális Jólét Program

CsatolmányMéret
PDF ikon Az esemény programja175.2 KB