Területi mentortalálkozó Szikszón

Június 14-én Szikszó újonnan megnyitott djp pontja adott otthont az Észak-Magyarországi régió soron következő területi mentor találkozójának. 

Ezen a napon az ÉMR 2-es és 4-es terület mentorai számára nyílt lehetőség a személyes találkozásra és szakmai konzultációra.


 

A rendezvény nyitásaként rövid köszöntőt mondott Szilágyiné Ádám Alexandra és Illés Attila területi vezető.

A találkozón részt vett Dr. Fromann Richárd állandó szakértő és Princz Attila a DJP Hálózat vezetője is. Mindketten köszöntötték a megjelent mentorokat és előadásukban beszéltek a DJP Hálózat kialakulásáról, elmúlt időszakáról és az eddig elért eredményeiről. Az előadások során szó volt a Hálózat feladatáról, célkitűzéseiről. A jelenleg is futó projektek, programok mellett megismerhették a jelenlévők az elkövetkező időszakra vonatkozó elképzeléseket terveket.


 

A találkozó személyes ismerkedéssel folytatódott, ahol minden résztvevő pár szóban elmondta ki melyik település DJP Pontjáról érkezett és milyen területen dolgozik.


 

Ezt követően Okosné Kemény Henriett az Észak-Magyarországi régió vezetőjének előadását hallgatták meg a mentorok melyben többek között a Hálózat felépítését ismerhették meg részletesebben.

Az előadás második részében Sik Lili az ÉMR digitális kompetencia-fejlesztő munkatársa a mentorok számára ismertette a jelenleg is futó programokat, majd egy kis vidámságot bele csempészve a programba játékkal is kedveskedett a résztvevőknek.


 

Köszönjük a vendéglátást és a Szikszói Önkormányzatnak.

Köszönjük a szervezésben résztvevők munkáját, valamint a térségben dolgozó mentoroknak, területi vezetőknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényünket.

A rendezvény után minden résztvevő jó hangulatban és új impulzusokkal térhetett haza.

 

Illés Attila