Közép-Magyarország

Mesterséges Intelligencia Asszisztens (MIA) segíti az elektronikus ügyintézést Pilisen

A Digitális Jólét Program Hálózat tagjaként is működő pilisi Kármán József Városi Könyvtár már nemcsak közművelődési feladatokat lát el vagy digitalizációhoz kapcsolódó segítségnyújtást biztosít. 2022 októberétől a MIA befogadásával egyszerűbbé válik a lakosság elektronikus ügyintézése is.

A Közép-magyarországi régió hírlevele, I. évfolyam 4. szám

Sok hasznos tartalommal megjelent a DJP Hálózat regionális hírlevele!

„Kutyatár”

A DJP pont számítógépeinek kihasználására a pilisi könyvtárban a környező állatmenhelyek bentlakóiból készítettünk digitális katalógust „Kutyatár” címmel melyet a könyvtár Ablak Galériájában elhelyezett 4db monitoron vetítünk a járókelőknek, valamint a könyvtár facebook és youtube oldalán is elérhetővé tettük. A menhelyek nagy örömmel fogadták ezt a fajta segítséget is és ez egyik állateledel bolt is támogatta a kirakat berendezését.

„Receptéka” online főzőverseny

A Közösségek Hete programsorozathoz kapcsolódva „Receptéka” néven online főzőversenyt szervezünk minek apropója az, hogy a közösségi médián az utóbbi időben rengetegen posztolták, hogy milyen csodálatos ételeket készítettek, az otthon maradás sokakat rábírt arra, hogy próbálja ki magát a konyhában. A zsűribe neves személyeket sikerült bevonni akink nagy örömmel fogadták a kezdeményezést. A zsűri tagjai Kovács László, Buday Péter, Mázás István, Pintér Tibor, Kőhalmi Ferenc.

https://www.youtube.com/watch?v=QQgpgH06ogM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR...

A Közép-magyarországi régió hírlevele, I. évfolyam 3. szám

Sok hasznos tartalommal megjelent a DJP Hálózat regionális hírlevele!

A Közép-dunántúli régió hírlevele, I. évfolyam 3. szám

Sok hasznos tartalommal megjelent a DJP Hálózat regionális hírlevele!