Fatemplomfesztivál

Időpont: 
2020. aug. 16. - 08:30

10 éve épült a Fatemplom!

Nagyon készültünk az idei fesztiválra. Sajnos a mindenki által ismert események miatt nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztük, sokáig nem is tudtuk, hogy mi lesz az idei rendezvény sorsa. Nagyon sok érdeklődő levelet, telefonhívást kaptunk, és ez is megerősített minket abban, hogy találjuk egy megfelelő időpontot a naptárban a fesztivál megrendezésére a lehetőségeink szerint.

Örömmel fogadtuk a lehetőséget hogy a Hétrétország Köztivál rendezvénysorozatában több fesztivállal egyetemben részt vehetünk. A Fatemplom Fesztivál napja augusztus 16. lesz. Az eredetileg tervezett program egy részét szerencsére be tudjuk mutatni.

A vasárnapot szokásunkhoz híven egy ökumenikus istentisztelettel kezdjük, melyen részt vesznek a fesztivál fellépői közül többen is. Szolgálattevő lelkipásztorok: Steinbach József református püspök, Fabinyi Tamás evangélikus püspök, Hortobágyi T. Cirill pannonhalmi főapát.

Az istentisztelet látogatása természetesen ingyenes. A délutáni programot sokak kedvence, a Magyar Honvédség Légierő Zenekar kezdi.

Visszatérő vendégként fellép Sebestyén Márta és Andrejszki Judit.

A Kaláka együttes most Kányádi Sándor emlékműsorral érkezik, valamint egy Kányádi Sándor fotókiállítást is láthatnak a látogatók a Pajtában.

Muzsikás együttes hozzánk, és Kacsó Hangával valamint Berecz Istvánnal közösen vidámítja meg az esténket.

Az esti lecsendesedésben Szirtes Edina Mókus és Rohmann Ditta duója lesz a segítségünkre.

https://fatemplomfesztival.hu/