|  
A+   A-
  |     |  

Digitális Gyermekvédelem  

A digitális átalakulás egyik legfontosabb kérdése, hogy hogyan tudjuk az internetet, különösen a fiatalok hogyan tudják az internetet biztonságosan, tudatosan és értékteremtő módon használni.

Digitális Témahét: 2020. május 31-ig lehet pályázni  

A Kormány a koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről szóló 1102/2020. (III. 14.) számú határozata alapján 2020. március 16-ától a köznevelés digitális munkarendre állt át.

Tájékozódjon hiteles forrásból!  

Tájékoztató oldal a koronavírusról

A Digitális Jólét Program Hálózat nagyon fontosnak tartja, hogy a COVID-19 betegségről is kizárólag hiteles információforrásokból tájékozódjon.

Önnek is javasoljuk, hogy a következő hivatalos honlapon: https://koronavirus.gov.hu/ és az illetékes nemzetközi szervezet WHO (angol nyelvű) webhelyeiről tájékozódjon.

Azzal is sokat segíthet, ha nem oszt meg kétes forrásokból származó, nem bizonyított valóságtartalmú információkat!

Köszönjük. 

Elindult a Digitális Összefogás! Mutatjuk, hol tehet Ön is felajánlást.  

Rendhagyó online sajtótájékoztatón ismertették a Digitális Összefogás részleteit március 24-én.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Digitális Jólét Program (DJP) koordinálásával Digitális Összefogás néven akciót indított a digitális ágazat szereplőinek felajánlásaival a koronavírus okozta veszélyhelyzet leküzdésének támogatására.

Digitális Összefogás: néhány nap alatt másfélszeresére nőtt a felajánlások számra

A Digitális Összefogás kezdeményezés keddi bejelentése óta eltelt napokban a korábbi nyolcvan digitális felajánlás mellé újabb negyven érkezett. A digitális szektor így mostanáig összesen százhúsz digitális megoldással, alkalmazással, szolgáltatással segíti a veszélyhelyzethez való alkalmazkodást elsősorban a tanárok és diákok, az idősek és a vállalkozások, munkavállalók számára - írja a kormany.hu